top of page

Használjon sportfogadási bónuszokat?

 

Számos modern szerencsejátékban, amely online, számítógépen vagy telefonon keresztül érhető el, a játékosoknak mindenféle bónuszokat kínálnak. Ezek közé tartoznak az ingyenes pörgetések, a befizetési pénz és a felhasználható pénz ellenértéke.

 

A sportfogadásban is van bónuszrendszer. Ez egy kissé másfajta jutalom, amely a gyakorlatban nem túl népszerű. Most megpróbáljuk megmagyarázni, hogy miért.

 

 

A bónuszokat ki kell fizetni

 

Furcsa módon ez tényleg így van. Természetesen nem szó szerint.

 

Nem valószínű, hogy egy bukméker csak azért ad bónuszpénzt, hogy aztán elkölthesd fogadásokra, nyerj, majd fizess vissza a kártyádra vagy az e-pénztárcádra. A legkevesebb, hogy valódi pénzzel töltsd fel a befizetésedet, hogy elkezdhess játszani. Ez azt jelenti, hogy a bónuszok már automatikusan nem ingyenesek. Egyes játékosok sokkal könnyebbnek találják, ha a https://22bet.com/hu/ oldalra mennek, és extra kifizetések nélkül teszik fel a pénzüket.

 

Vannak olyan bukmékerek, akik csak azzal a feltétellel adnak bónuszt, hogy a felhasználó befizet egy bizonyos összeget. Ha az összeg nem éri el ezt a határt, akkor a bónuszokat sem kapja meg.

 

A legtöbb nagy fogadóiroda már névleges bónuszokat ad. Ezek csak egy kis tétre elegendőek. Ezért kevéssé hasznosak.

 

Nem könnyű a bónuszok kifizetése és felhasználása

 

A sportfogadási bónuszok másik problémája a valódi pénzre való átváltásuk és a fogadásban való felhasználásuk.

 

Még ha talál is olyan bukmékert, aki nagy bónuszt ad, nem tudja egyszerűen felvenni a kártyájára vagy e-pénztárcájára. A felhasználói szerződés általában részletesen tartalmazza, hogy milyen feltételek mellett lehet valódi pénzre váltani. A pénz nagy részének a tiédnek kell lennie. És csak egy bizonyos százalékot kapunk bónuszok formájában. Először is fogadásokat kell kötnöd és nyerned kell valamit.

 

A fogadási bónuszok sem egyszerűek. Gyakran kiderül, hogy a bónuszokat csak azután lehet elkölteni, hogy a játékos feltette a saját pénzét.

 

A fogadási típusokra és a sporteseményekre vonatkozóan is vannak korlátozások. A bónuszok gyakran nem a legnépszerűbb bajnokságokra és sportágakra történő fogadások esetén engedélyezettek.

 

Az, hogy az ilyen típusú ösztönzőt alkalmazzák-e vagy sem, minden egyes személytől függ. Kevesen választanak bukmékert kizárólag az alapján, hogy mekkora bónuszt hajlandóak adni. Gyakran csak egy szép kiegészítője a játéknak. Ennél többet nem.

Block_1_H1_Banner (1).jpg
bottom of page